Zorgboerderij der Bosch  |  Reeweg 66, 6374 BX Landgraaf+31 45 5 32 51 02+31 6 50 93 60 04zorgboerderijderbosch@gmail.com

Corona

Gedurende de Corona periode zijn wij als zorgboerderij geopend voor de deelnemers. Wel met de aanpassingen die nodig zijn om een veilige omgeving te creëren voor zowel de deelnemers als de werknemers. Wij volgen hierin het advies van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren. Aan de hand van de adviezen van het OMT en RIVM stellen zijn aandachtspunten op om extra op te letten.

Inmiddels zijn we werkzaam met de 1.5m regel en het dragen van een mondmasker om de kans op besmetting te minimaliseren. Wanneer een deelnemer of werknemer verschijnselen heeft blijft men thuis en laat hij/zij zich testen.

Op de zorgboerderij zijn een aantal aanpassingen gedaan om het voor de deelnemers makkelijker te maken om de regels te handhaven. Zo zijn looprichtingspijlen geplakt en zijn extra mogelijkheden om de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ook worden zo min mogelijk mensen van buitenaf op de zorgboerderij toegelaten om het contact met mensen te beperken om het risico te beperken. In de binnen ruimte zitten de deelnemer ook op minimaal 1.5m van elkaar en waar niet mogelijk staat een plexiglasplaat op de tafel om elkaar af te schermen.

Ondanks alle berichten omtrent Corona zijn wij als zorgboerderij erg opgelucht dat de groep deelnemers en werknemers goed samenwerken om een veilige omgeving te creëren. Als gevolg hiervan hebben wij nog geen besmettingen gehad in onze groep.

Geef een reactie